© 2023 JB & Partners. Alle rechten voorbehouden.

Portiekbeheer Nederland is dé VvE beheerder voor kleine en middelgrote Verenigingen van Eigenaars. 

Portiekflat beheren? Wij kunnen het!

Portiekbeheer Nederland is dé specialist in het beheren van kleinschalige tot middelgrote Verenigingen van Eigenaars (VvE's). Wij onderscheiden ons door onze hoge kwaliteit van dienstverlening ten opzichte van onze concurrenten. 

Onze ervaren professionals hebben jarenlange ervaring en schenken persoonlijke aandacht aan iedereen. Iedere klant telt, groot of klein. Samen met u kijken wij hoe we uw pand toekomstbestendig maken terwijl we u ontzorgen van alle dagelijkse VvE zaken.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

voorna

Transformeer uw vereniging (VvE)

Samen met u ontwikkelen wij een plan om uw gebouw op efficiënte wijze te onderhouden en te verbeteren. Voor prettig en betaalbaar wonen.

Onderhoud en duurzaamheid

De Meerjarenonderhoudsprognose (MJOP) wordt jaarlijks bijgesteld. Op basis van deze prognose wordt ieder jaar een onderhoudsvoorstel gedaan.

We kijken actief naar mogelijkheden om onderhoud en verduurzaming te combineren om optimaal gebruik te kunnen maken van subsidies en leningen.

Wellicht worden er momenteel geen vergaderingen georganiseerd, of is uw VvE nog helemaal niet opgericht. Geen zorgen! Ook hier kunnen wij u mee helpen.

Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar.

Uw VvE moet in zijn geheel overstappen. Dit betekent dat u samen met uw mede-eigenaars in een vergadering dat besluit moet nemen. Vraag daarom eerst een offerte bij ons aan, zodat u deze gezamenlijk kunt bespreken.

Heeft u hierover vragen? Neem dan graag contact met ons op.

Het is van tevoren niet te zeggen wat uw periodieke bijdrage zal zijn. Op basis van de doorlopende kosten en het verwachtte onderhoud maken wij een begroting. Deze leggen wij ieder jaar opnieuw ter goedkeuring voor aan alle leden.

Wij proberen uw bijdrage altijd zo gunstig mogelijk te maken op basis van de huidige situatie.

×

Hallo!

Wij zijn bereikbaar op (085) 06 07 220.

× Contact